Tiga penunggang motosikal maut kemalangan di Lebuhraya PLUS

2025-07-24     HaiPress

FOTO PENGGUNA MEDIA SOSIAL

SEREMBAN,24 Julai - Tiga penunggang motosikal maut selepas terbabit dalam nahas dipercayai ketika berkonvoi dalam kejadian di KM262 Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS) arah utara di sini awal pagi tadi.

Difahamkan dalam kejadian kira-kira 3 pagi itu,kesemua lelaki itu dalam perjalanan dari sebuah kedai makan di sini.

Ketua Polis Daerah Seremban ACP Mohamad Hatta Che Din ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan dan memaklumkan kes masih dalam siasatan.

"Maklumat awal kita terima tiga maut di tempat kejadian dengan seorang kritikal dan sedang dirawat di hospital manakala 10 lagi cedera.

“Siasatan masih dijalankan dan laporan lanjut akan dimaklumkan kemudian," katanya kepada Bernama di sini hari ini.- BERNAMA

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.